Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:00 16:10
Isınma: Kömür Kaloriferi
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ceylanpnarmehmetakifersoyiho.meb.k12.tr

Adres - 15 TEMMUZ MAH. D KÜME EVLERİ NO 13 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezindedir

Adres - 15 TEMMUZ MAH. D KÜME EVLERİ NO 13 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA

Ulaşım Şehir içi dolmuşlar okulun önünden geçiyor

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ceylanpınar İlçe Merkezindedir. Şanlıurfa´ya uzaklığı 135 kilometredir.