TAKİPLİ ÇALIŞIYORUM PROJESİ

BİGEP kapsamında Takipli Çalışıyorum Projesi

02.01.2024 148

"Takipli Çalışıyorum" Projesi kapsamında öğrenci-öğretmen-veli işbirliği içerisinde yaptığımız bu çalışmayla öğrencilerimizin akademik başarılarını üst düzeylere çıkarmayı hedefliyoruz. Bu kitapçık sayesinde öğrencinin okul dışında çözmüş olduğu soru sayısı, okumuş olduğu kitap ve sayfa sayısı, deneme sınavındaki başarıları, yanlış yapmış olduğu soruların çözdürülmesi ve haftalık belirlenen hedeflere ulaşma durumunu veli-öğretmen-öğrenci işbirliği içerisinde değerlendiriyoruz.

Bu projenin sonunda; öğrenciye düzenli ders çalışmayı öğretmek, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, işbirliği içerisinde çalışma becerisi kazandırmak, veliyi eğitim öğretim sürecinin içerisine dahil etmek ve öğretmenlerimizin okul dışında da öğrencilerinin ders çalışma düzenlerini kontrol edebilmelerini hedefledik. Projemiz LGS'nin yapılacağı 2 Haziran 2024 tarihine kadar uygulanacaktır.

meb_iys_dosyalar/63/05/760126/dosyalar/2024_01/02132130_takiplicalisiyorumprojesi.docx